Tjenester:

Dagligrenhold
Mange lever i en hektiskt vardag og ønsker å bruke sin tid effektivere, derfor velger de oss som kan hjelpe dem med dagligrenhold!
Vi har flere kunder idag som vi utfør dagligrenhold hos, endel kunder bruker oss 7 ganger i uken og vi har andre som foredrar at bruke oss varannan uke bare fordi det kanskje ikke er like mye og gjøre.
Men en daglig renhold gjør vi alt som må gjøres i et hem dagligen, vi får din leilighet/hus og se ut som nytt igjen!

Kontorvask
Det er nok mye og gjøre på jobben så lat oss gjøre det vi er best på så kan dere fokusere på det dere kan best! Vi vasker allt fra gulv, trapper, pult, toalett og alt som trengs. Våre kunder idag har merket at det er med tidseffektivt og bruke en renholdsbyrå for at utføre rydding på jobben, gjør det du også!

Flyttevask Bergen
Pakk tingene dine of flytt så ordner vi resten!
Vi vasker hele leiligheten/huset fra topp til tå, de nye leietagerne kommer ikke merket en eneste spår fra dere. Vi har noe som kalles for 100% fornøydsgaranti og det betyr at om dere ikke er fornøyde med våran utvask så kommer vi tilbake fikser det uten en ekstra kostnad, dette gjeller den nye leietager også!

Byggvask
For og selge eller leie ut ett bygg er det nødvendig med et byggvask for at potensielle kjøpere eller leietagere skal komme på en visning!
Vi utfører byggvask i forbindelse med bygging og rehabilitering av bygg, men kan også tilby kontinuerlig renhold underveis i byggeprosessen om ønskelig.

Privat hjemmehjelp for eldre
Vi tilbyr privat hjemmehjelp for elde. Vanligvis omfatter dette matlaging, daglig renhold, vaske & brette klær,

Få Tilbud Direkt

Ønsker du å ringe?
TLF: +47 47 72 57 35

Få Gratis Offert Direkt

Ring oss nå